Sayfalar

Bizi 90'lara geri götürün!

19 Haziran 2012 Salı

Huysuz Virjin



           Huysuz Virjin, Seyfi Dursunoğlu'nun muhteşem tiplemesidir. Huysuz, adı üstünde çok huysuzdur, seksidir, alımlıdır, kadın gibi kadındır. Sevgilisinin ne istediğini bilir, cilvelidir, hamarattır. Kendinden beceriksiz kadınlara tahammülü yoktur, saçını başını yolar. Kıyafetleri, makyajı, aksesuarları çok özenlidir. Hazır cevaptır. Kimse diliyle yarışamaz. A'dan Z'ye anında bir mani uydurabilir. Yaratıcıdır. Çok güzel dans eder, kanto yapar, yerlerde seksice yuvarlanabilir, şarkı söyler. Sesi de çok güzeldir. Katina en bilinen şarkısıdır. Dil sürçmesine, cahilliğe dayanamaz, lafı yapıştırır. Fiziksel bir sorununuz varsa ondan kurtulamazsınız. Topuklu ayakkabı üzerinde zarif nasıl durulacağının göstergesidir. Küfür de eder ama yerinde küfürlerdir bunlar. Hep biplenirler ama Rtük'e gerek yoktur. Rtük onu asla anlayamamıştır, çağının çok ötesinde olmuştur her zaman.  (Tawşi)



              Eskiden tek başına sunduğu Huysuz Show adlı özel televizyon programında restoran gibi masalara misafirler otururdu ve Huysuz Virjin de gelen misafirler üzerine oynardı. Karanlık oda, mani, kıyafet , dans, şarkı gibi yarışmalar düzenlerdi, inanılmaz reyting alırdı.  (Tawşi)

Babannemle izlerdik. Arada onun yüzünden kanal kapatılırdı. Sonra düzgün konuşmaya çalıştığı olurdu ilk birkaç dakikada, sonrasında gene başlardı:) Erkek olduğunu çok sonradan öğrenmiştim:)) (Lune)

















Hiç yorum yok:

Yorum Gönder